Pandemi Sürecinde Pest Kontrol

Avrupa’da Pest Kontrol firmaları tarafından yapılan bir ankete göre sıçan aktivitelerinde %51 lik bir artış bildirirken, fare aktivitelerinde ise %41 lik bir artış olduğu bildirilmiştir. Boş binaların ve ıssız sokakların varlığı fare ve sıçanların gelişme ortamlarına ideal bir fırsat sunuyor ve hatta bu durum davranışsal olarak daha cesur ve daha yenilikçi bireylerin artmasına sebep oluyor. Bu gibi durumları önleyebilmek adına ticari faaliyete kendini kapatmış firmaların pest kontrol hizmeti almaya devam etmeleri ileride yaşayacakları daha büyük problemlerin önünü kesmiş olacaktır.

Normalleşme süreci ile kapalı olan birçok işletme gibi otellerde yavaş yavaş sezona hazırlık yapmaya başladı. Karantina öncesi tahtakurusu problemi olan otellerin mutlaka sezona açılmadan önce ilaçlama hizmeti alması gerekecektir. Yapıların boş kaldığı bu süreçte tahtakurularının açlık sebebi ile daha agresif oldukları ve popülasyon artışlarının olacağı gözden kaçmamalıdır.

Bize ulaşın

Sorularınızı bekliyoruz!

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak, görüşme talep etmek ve sorularınız için formu doldurup bize iletin. En kısa sürede size yanıt vermekten büyük memnuniyet duyacağız.

Entokim Çevre Sağlığı

İstoç 44. Ada, No: 13-15
Bağcılar / İstanbul / Türkiye


+90 212 659 61 71

[email protected]